Zwangerschapsyogalessen

Zwanger?Meld je aan!

Goede zwangerschap

18 February, 2018

Ben je zwanger en wil je yogalessen volgen die speciaal op maat gemaakt zijn voor jou? Dat kan op verschillende plekken in de stad. Hier zie je welke wekelijkse lessen ik aanbied. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, ook wanneer je klachten hebt aan bijvoorbeeld je bekken, rug of polsen.

 

Waarom Birthlight zwangerschapsyoga?

Het oefenen van de kleine, effectieve en leuke oefeningen in een groep met andere groeiende buiken was voor mij een fijne ervaring toen ik zwanger was in 2016. Het heeft me geholpen om fit te blijven tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

 

Ik ben vinyasa docent sinds 2011 en zwangerschapsyoga kwam tijdens mijn zwangerschap op mijn pad. De lessen van mijn docente Liese van Dam hebben me geïnspireerd om me aan te melden voor de Birthlight Teacher Training. Het is een geweldige holistische combinatie van theorie en praktijk met als doel het welbevinden van moeder en kind te vergroten. Het helpt aanstaande ouders tijdens het proces van de zwangerschap, bevalling en de transformatie daarna in het nieuwe leven.

 

In dit essay (NL of EN) lees je mijn ervaring met Birthlight lessen tijdens mijn zwangerschap en post-natale fase. Veel leesplezier!

Heb je nog vragen? Mail naar Ina@yourganization.com