YOGALESSEN

De kracht van yoga

Meerdere keren per week geef ik yogales bij Yoga Moves en Studio van Daan in Utrecht. Mijn reguliere lessen zie je in de agenda in de rechterkolom.

 

Iedere week laat ik je via mijn website en Facebook weten welke lessen ik geef. Heb je vragen over de stijl en of de les geschikt voor je is? Aarzel niet, stuur me een bericht of mail me en ik beantwoord je vragen zo snel mogelijk! Ina@Yourganization.com

 

Wil je eenmalig of voor langere tijd meer persoonlijke aandacht en lessen die specifiek zijn afgestemd op jouw lichamelijke mogelijkheden? Ik geef privéles op locatie en bij mij thuis in Utrecht. Bel of mail me voor meer informatie en een kennismakingsafspraak.

Foto tussen 20

Yoga

Yoga betekent voor mij het creëren van energie, balans en plezier. Door te bewegen en te ademen heb ik geleerd meer samenhang te brengen in mijn lichaam, geest en gevoelens. Het brengt en houdt me in balans. Als yogadocent deel ik mijn enthousiasme, kennis en ervaring om studenten hun eigen balans te laten vinden.

Foto tussen 16

Opleiding

Sinds 2007 beoefen ik yoga en in 2011 heb ik Vinyasa Teacher Training (300 hours) afgerond bij Yoga Moves. Ik houd van de flow van Vinyasa en de precisie en ‘alignment’ van Iyengar: dit combineer ik in mijn lessen. In 2014 en 2015 heb ik Iyengar cursussen gevolgd in India en ik heb een jaar de Iyengar opleiding bij Asaf Hacmon van Live Yoga (Amsterdam) gevolgd. In 2017 heb ik mijn Birthlight diploma behaald en geef ik zwangerschapsyogalessen. De afgelopen jaren heb ik van diverse (internationale) docenten workshops en lessen gevolgd. Yoga is en blijft een fantastisch ontdekkingspad, graag neem ik je mee!

 

Meer algemene informatie over yoga en de diverse stijlen vind je hier.

Agenda

 • Dinsdag - Zwangerschapsyoga - 19:00
  @StudiovanDaan
 • Dinsdag - Zwangerschapyoga - 20:30
  @StudiovanDaan
 • Woensdag - Pregnancy yoga - 19:00
  @Yoga Moves
 • Woensdag - Basic Vinyasa - 20:30
  @Yoga Moves
 • Donderdag - Zwangerschapsyoga - 19:00
  @StudiovanDaan
 • Donderdag - Postnatale yoga - 20:30
  @StudiovanDaan