Partners

Fijne mensen om mee te werken

17 December, 2015

Met het programma Retreat at Work werk ik samen met de volgende experts:

 

Janneke Pieterson – Sportkeuken

Als eigenaar van Sportkeuken combineer ik mijn passie voor sport en koken om zo advies op maat te kunnen geven. Daarnaast ben ik vier seizoenen (2012-2015) chefkok geweest van Team Giant-Alpecin tijdens onder andere de Tour de France en de Vuelta. In 2016 ben ik weer van de partij tijdens Bikegear The Ride om daar voor de renners te koken. Ik geloof dat een gezonde leefstijl en een gezond gewicht zorgen voor gezonder, gemotiveerder en fitter personeel en minder ziekteverzuim.

 

Roeland van der Put – FysioDomstad

Ik ben onderdeel van FysioDomstad, en interesseer me sterk in de gezondheid van de mens, ook op het werk. Met veel verschillende cursussen heb ik mij zo breed mogelijk gespecialiseerd om patiƫnten veel te kunnen bieden. Naast het behandelen van patiƫnten en het vergaren van kennis vind ik het ook belangrijk om kennis te verspreiden. Dit is de reden dat ik les geef en de afgelopen 10 jaar stagiaires fysiotherapie heb begeleid. FysioDomstad is een groeiende, innoverende fysiotherapiepraktijk in het centrum van Utrecht voor o.a. (sport)fysiotherapie, manuele therapie en dry needling.

 

Mark van Siegenbeek van Heukelom – Trainer en coach in Persoonlijk Leiderschap

Mijn naam is Mark Siegenbeek van Heukelom. Ik ben trainer en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap en ik help ambitieuze hoogopgeleide young professionals die alles uit het leven willen halen en daarvoor in zichzelf willen investeren. Met mijn merk Quarterlife Deep Dive richt ik me voornamelijk op mensen tussen de 25 en 35 om hen te helpen meer richting in hun leven te krijgen en meer zin-geving te ervaren, zowel in werk als daarbuiten. De inzichten die ik hen bied zijn universeel en voor alle leeftijden en ik kom daarom ook bij teams van bedrijven over de vloer die uitdagingen hebben op de gebieden van bijvoorbeeld teamwork, organisatieverandering en innovatie.

 

Guido Spijk – VOEL Coaching Training en Therapie
Ik ben een dynamische trainer, coach en therapeut en werk vanuit ervaringsgericht leren. Voelen, bewust worden en handelen zijn voor mij belangrijke uitgangspunten. Door de uitdagingen en problemen werkelijk te doorvoelen wordt het steeds helderder wie je bent en waarvoor je staat. Twintig jaar ondernemerschap en een uitgebreide studie sociale psychologie bij Phoenix, Weisfelt & Partners en het sjamanisme geven mij een rijke kennis van de sociale kaart. Ik werk vanuit de essentie dat leren door ervaring, bewustwording en oefening de basis vormt om autonoom en verbonden te zijn. Met mijn rijke ervaring in het bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkelingstrajecten lever ik een wezenlijke bijdrage aan zowel persoonlijke als bedrijfsmatige groei. Werken met mensen betekent voor mij: je hart openen, voelen wat er in je hart en onderbuik leeft en kiezen voor wie jij wilt zijn in dit leven. Geloven in Liefde en Overvloed.

 

Kevin de Vette – Webdeveloper

Elke dag mag ik mooie websites (zoals deze) en webapplicaties bouwen. Dit doe ik onder andere met WordPress. Daarnaast bouw ik intranets en informatiesystemen.

 

Jesse Schaap – Ontwerper
Alles van concept tot aan creatie, met een grote liefde voor typografie, branding en cargobikes.